ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΛΥΔΙΑ ΛΙΘΟΣ
Share on facebook

ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΛΥΔΙΑ ΛΙΘΟΣ

ΙΩΑΝΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
Τύπος καταλύματος: ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ-ΔΩΜΑΤΙΑ
Κατηγορία:
Διεύθυνση: ΟΡΜΑ
Πόλη: ΑΡΙΔΑΙΑ
Νομός: ΠΕΛΛΑΣ
Τηλέφωνα: 2384094460
Φαξ:
Κινητό:
Website: www.lydialithos.com
E-mail: info@lydialithos.com
ΜΗΤΕ: 0935Κ124Κ0642501

Extra προσφορές και πληροφορίες

Το Αρχοντικό «Λυδία Λίθος» βρίσκεται στο βορειότερο σημείο του νομού Πέλλας , στο χωριό Όρμα Αριδαίας, σε απόσταση μόλις 3Km από τις ιαματικές πηγές των Λουτρών Πόζαρ. Η θέση του στους πρόποδες του όρους Βόρας ή Καϊμάκτσαλαν, κάτω από το λεγόμενο Μαύρο δάσος της Οξιάς, προσφέρει μια υπέροχη θέα και τη δυνατότητα επίσκεψης πολλών προορισμών.
Το αρχοντικό χτίστηκε στα ερείπια της παλαιάς παραδοσιακής οικίας της οικογένειας Ιωάννου, η οποία προϋπήρχε στο χώρο αυτό για πάνω από έναν αιώνα. Η αρχιτεκτονική του κτιρίου ακολουθεί τις γραμμές της Μακεδονικής παράδοσης με τα σαχνισιά, τα φουρούσια και τους έντονους χρωματισμούς. Χρησιμοποιήθηκαν ζεστά υλικά, όπως το ξύλο και η πέτρα, δεμένα αρμονικά μεταξύ τους για να σας προσφέρουν τη ζεστασιά του οικείου και τη ποιότητα του αυθεντικού.

Συμμετέχει στα προγράμματα

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Το πρόγραμμα παρατάθηκε έως 31/12/2021

Πρωινό: Όχι
Υποδομές για ΑΜΕΑ: Όχι
Τιμή /άτομο*/ διανυκτέρευση : 30

Ανάλογα με την συμφωνία, ο δικαιούχος μπορεί να επιλέξει να αξιοποιήσει το evoucher που έχει στην κατοχή του για 4 ή 3 ή 2 διανυκτερεύσεις και να επιδοτηθεί ως εξής:

• 2 διανυκτερεύσεις Επιδότηση 100% με ανώτερο ποσό τα 40€/την ημέρα/το άτομο (ισχύει για όλους) ή
• 3 διανυκτερεύσεις Επιδότηση 100% με ανώτερο ποσό τα 40€/την ημέρα/το άτομο (ισχύει για όλους) ή
• 4 διανυκτερεύσεις Επιδότηση 80% με ανώτερο ποσό τα 30€/την ημέρα/το άτομο Επιδότηση 100% για ΑΜΕΑ με ανώτερο ποσό τα 30€/την ημέρα/το άτομο