ELIMNION RESORT
Share on facebook

ELIMNION RESORT

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΟΥΡΤΟΠΑΛΛΑΣ Κ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ ΟΕ
Τύπος καταλύματος: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Κατηγορία: 4*
Διεύθυνση: ΘΕΣΗ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΚΚΟΣ ΧΡΟΝΙΑ
Πόλη: ΛΙΜΝΗ
Νομός: ΕΥΒΟΙΑΣ
Τηλέφωνα: 2227032023
Φαξ:
Κινητό: 6937009160
Website: www.elimnionresort.gr
E-mail: info@elimnionresort.gr

Extra προσφορές και πληροφορίες

Μπαλκόνι στον Ευβοϊκό, ονομάζουν το κτήμα των 26.500 μέτρων, οι κάτοικοι της περιοχής , στην έκταση του οποίου δημιουργήθηκε το Elimnion Resort,
Οι επιλογές των υλικών, ο τρόπος κατασκευής , ο συνδυασμός πέτρας και ξύλου , οι στέγες και το νερό , μια κατεύθυνση είχαν : την δημιουργία ενός συγκροτήματος με απλές γραμμές αρχιτεκτονικής εικόνας που εντάσσουν τα κτίσματα και τις κατασκευές μέσα στον αυθεντικό περιβάλλοντα χώρο .
Κτίσαμε την ξενοδοχειακή μας μονάδα, αμφιθεατρικά πάνω σε μια καταπράσινη πλαγιά σε μικρή απόσταση από την καταγάλανη θάλασσα , ατενίζοντας τον γοητευτικό Ευβοϊκό και τις επιβλητικές κορυφογραμμές του Παρνασσού.
Το Elimnion Resort αναπτύχθηκε με όραμα να φιλοξενεί απαιτητικούς επισκέπτες από την εγχώρια και παγκόσμια αγορά.
Δέκα (10) σουίτες υψηλής αισθητικής με απόλυτη ιδιωτικότητα. Με διαχρονικές γραμμές και γήινους τόνους , ανάμεσα σε αρωματικά φυτά , εσπεριδοειδή , αμπέλια, προσφέροντας θέα στην θάλασσα και στο απέραντο φυσικό τοπίο.
Διαμονή - Εστίαση - Spa - Εκδηλώσεις
Πελάτες που θέλουν να απολαύσουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες, πελάτες που αναζητούν να γευτούν παραδοσιακές γεύσεις, να κολυμπήσουν σε ήρεμα νερά ,να χαλαρώσουν στο Spa.
Eνα συγκρότημα σχεδιασμένο με αρμονικό τρόπο που συνδυάζει τα στοιχεία της φύσης με την αρχιτεκτονική, ένα συγκρότημα με την φιλοξενία να αποτελεί σημείο αναφοράς και με την φιλοδοξία να προσελκύει επισκέπτες, που αναζητούν την ομορφιά μέσα από την απλότητα.

Συμμετέχει στα προγράμματα

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ e ΕΦΚΑ 2023-2024

Δυναμικότητα: 25
Περίοδος λειτουργίας: ΙΟΥΝΙΟΣ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ